MENUKAART

Tapas to Share

Coppa
natuurlijk gedroogde Coppa afkomstig uit de regio Emilia Romagna.
Italië op uw bord – 100gr
16€
Bellota Iberico
100% raszuivere iberico bellota, vakkundig gedroogd in de regio Extremadura – 100gr
24€
Pork Ribs Honey Glaze 7st 16€
Dim Sum met varkensvlees 8st 16€
Russian Boulette 11st
knipoog naar de Spaanse albondigas, maar eentje is heel pikant
16€
Plukbrood, Gandaham, Mozzarella, pesto 12€
Oesters Gillardeau Nr 3 4€/st
Mosseltjes venkel, Ricard, tuinkruiden 19€

Vaste Kaart

Voorgerechten

Carpaccio van rund met truffelolie en Parmezaan 20
Gerookte Schotse zalm met toast 22
Vitello tonato 19
Artisanale kaaskroketten 16
Artisanale garnaalkroketten 18
Scampi’s look , 6stuks 19
Scampi’s look , 8stuks 22
Scampi’s van de chef , 6stuks 19

Hoofdgerechten

Steak Belgisch wit-blauw , saus naar keuze , salade , verse frietjes 26
Filet Pur – saus naar keuze – salade – verse frietjes 35
Ribeye – saus naar keuze – salade – verse frietjes 33
Kalfszwezeriken met graanmosterdsaus , seizoensgroenten en gebakken krielaardappelen 36
Steak tartaar ( volledig of half bereid ) , salade en verse frietjes 26
Stoverij van varkenswangen met Maredsous donker , salade en verse frietjes 25
Slibtongetjes meunière met salade en verse frietjes 28
Kreeft Belle Vue , salie of lookboter 9 € / 100 gr
Kabeljauwhaasje met warme groenten en mousseline 32

Specialiteiten

Côte à l’os  Belgisch wit-blauw ,  per 2 personen 36 pp
Chateaubriand Belgisch wit-blauw , per 2 personen 36 pp
Geroosterde hoevekip volgens oud recept , per 2 personen 27 pp
 –  salade – tomaat – verse frietjes
sauzen : champignon , peperroom , béarnaise , choron , roquefort

Salades

Tomaat Garnaal 1st 22
Tomaat Garnaal 2st 30
Salade met gemarineerde dunne lende 25
Salade geitenkaas in krokantje met spek 22

Suggesties

 

Voorgerechten

Mosseltjes , venkel, Ricard, tuinkruiden 19
Poké Bowl, zalm, Edamame, avocado , gebrande sesam 20
Paté van haas, brioche, gekonfijte ui, vijg 18
Kikkerbilletjes in de look 18
Kroketjes van gekonfijte eend, coleslaw, veenbes 19

Hoofdgerechten

Geroosterde puntpaprika , geitenkaas , lente-ui , Griekse pasta   ( veggie ) 22
Deurlese Geirnaut :  Preismeus met grijze garnalen , witte wijnsaus en gepocheerd ei 29
Paling in het groen 35
Wilde eend, appel met veenbes, witloof, knolselderpuree en amandelkroketjes 31
Hazenrug Harlekijn, peertje met veenbes, witloof en knolselderpuree 36
Kalfsniertjes Tierenteyn , gebakken krielaardappeltjes, seizoensgroenten 30

Dessert

Dame Blanche 9
Marmitje ( vanille ijs met saus op basis van advokaat , bresiliennenootjes ) 9
Café glacée 9
Moelleux au chocolat 12,5
Crème brûlée 9
Sorbet 8
Mini tarte tatin met vanille ijs 10
Kinderijsje ( vanille – chocolade ) 5

 

Alle hoofdgerechten zijn verkrijgbaar met frietjes, pasta of aardappel in de schil. Mits een supplement kan u steeds een extra portie bestellen.
In de keuken gebruiken wij uitsluitend verse producten. Hierdoor kan de wachttijd soms oplopen. Wij zijn ervan overtuigd dat uw geduld beloond zal worden.
Voor informatie in verband met allergenen, wendt u tot onze medewerkers. De samenstelling van onze producten kan licht wijzigen.

Kinderkaart

Kipfilet met appelmoes en verse frietjes 16
Balletjes in tomatensaus met verse frietjes 16
Kindersteak, salade en verse frietjes 17
Hamburger met verse frietjes 16